Post by vingrofalkerstee on Feb 17, 2022 10:14:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačno sve ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Popravite prokletu stvar gdje nadogradite da biste dobili bolji toranj u podlozi jer to daje toranj razine 1, to me tjera na bijes 😠😠😠😠😠
Turret Fusion Idle Clicker Boshqalar mcfa
Dobra igra za mnogo zahtjeva za novac
Turret Fusion Idle Clicker Казуални rmy
Imao sam ovu igru prije i jako je dobra, ali sada je pokušavam ponovno instalirati i ne dopušta mi.
Jako mi se sviđa ova igra i bilo je tako lako spojiti, potrebno je vrijeme da se uđe u svemir, ali je i dalje zabavna
Igra je super
Mislim da je ovo jedna od najboljih igara koje sam igrao nevjerojatan gameplay, kontrole, to je super igra.
Ništa
zamolio me da ga ocijenim
Mad Dex Аркадни nrj
Odlična igra za gubljenje vremena.
Igra stvarno brzo postaje 1 oglas = 1 kupola. Izvorni mrijest kupole nema smisla. Nepreporučljivo. Deinstalirano
obrišite gumb za resetiranje ili im recite da prvo pročitaju i povećaju ga. Greškom sam resetirao svoj napredak mislio sam da će resetirati postavku u igri, molim vas, resetirajte postavke
U redu je. Dobra igra ublažava stres
Stvarno ne marim za plaćanje neaktivnih igara, ali ova me osvojila. Dobra priča, nova područja, brzo i učinkovito. Odaberite želite li ili ne banner za 20% dodatnog prihoda, a banner zauzima vrlo malo prostora. Dobro zaokružena igra.
Ovisnost kao vrag i igranje bez 💰
Dobro napravljeno
Glupa igra. Samo ponavljaj istu stvar. Tako dosadno !!!
zabava pomaže proći vrijeme
prilično je cool ubojica pristojnog vremena
Sjajna igra, imao sam iPhone nekoliko godina i jako mi je nedostajala ova igra, tako mi je drago što sam nabavio još jedan android uređaj i opet dobio ovu igru. Volim vas dečki.
U redu je, mislim da, ubija vrijeme
Vrlo je dobro
Nije loše moglo biti bolje
super, ali volio bih da u njemu postoje mini igre tower defense
Čak i za igru spajanja ova je dosadna
Bez isplate, samo ponavljajuća mehanika neće moći pobijediti, čini se da priča ne ide nikuda v razočaravajuće
Toliko je dobra da je bolja od mojih ostalih igara
Ova igra nije vrijedna zvijezde.
Ova igra je dobra, ali morate dodati da biste izbrisali kupole i ja ću vam dati 5, a neki gradski utori za kupole vam neće dopustiti da TAMO POSTAVITE TUREETS, popravite to
Turret Fusion Idle Clicker Kasual vxuq
Zaokuplja vas...
Nije previše zabavno raditi ovo samo iz zabave
Ovo je zabavna igra koju sam stvarno bio opsjednut odrastanjem i još uvijek je igram i dan-danas nema puno reklama možete imati turrets koji su puno moćniji od bilo čega u stvarnom životu ovo je jedna od najboljih igara do sada .
Dobra igra, samo pritužba, i uopće nije ništa što kvari igru. Jednom kada kupite da biste nadogradili svoj toranj drop, osjećam se kao da ne biste trebali vaditi niže tornjeve iz drop kapsula. Inače dobra igra.
Prilično sam dobar u ovoj igri, ali postoji greška u kojoj ništa ne zauzima mjesto i ne mogu ništa učiniti s tim. Samo je prazna
Dosadno... I previše reklama
Turret Fusion Idle Clicker Gelegenheitsspiele pzo
Ne sviđaju mi se igre koje mijenjaju stvari za igre za recenzije. Igra je također puno sporija i manje zanimljiva od vašeg prosječnog neradnika.