(Android/iOS) Stickman Battle 2021: Stick Fight War oszukuje nieograniczone pieniądze
Feb 17, 2022 10:11:00 GMT -5
Post by vingrofalkerstee on Feb 17, 2022 10:11:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczone pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
Szperam sobię w sklepie Play i widzę tą grę w którą zawsze grałem myślę "hmmm będzie co w podejmować 😏(oczywiście pograć)". Pobrałem patrzę jakaś dziwna ta miniaturka dobra walić. Otwieram do tamtego jakieś g**no. Serdecznie nie polecam.
Graj szybko i ulepsz pieniądze bardzo wysokie niskie pieniądze proszę
Reklama do wygrania? Co? Słyszałeś, jak zapłacić, aby wygrać. Gra jest niesprawiedliwa, chyba że zapłacisz dużo pieniędzy, aby wygrać. Jest to podobne do tego, że musisz oglądać wiele reklam, aby wygrać tę grę. Naprawdę widzisz chciwość w umyśle twórcy. Reklamy są wszędzie
Jest kozacka mój brad jak do mnie przychodzi na gramy w tą gierke poprostu kozacka
I Love Battle Ta gra jest dla mnie dobra
Tylko reklamy.
pog
To jest absolutna kopia spuścizny wojny kijów, to po prostu głupie, zdobądź spuściznę prawdziwej wojny kijowej za darmo i o wiele lepiej niż to i PRZESTAŃ zrywać gry, twórz oryginalne pomysły i nie próbuj zarabiać na innych grach, to jest głupie
Lubię tę grę, ponieważ jest jak spuścizna wojenna, ale jest futurystyczna i nie przeszkadzają mi reklamy, przynajmniej dają nam to, czego chcemy, i nie ma zbyt wielu reklam, więc oceniam tę 5 gwiazdek. Również trzymaj spuściznę wojenną ma również reklamy, więc jest to tak samo jak spuścizna wojenna .
Jeśli usuniesz błędy, chcę, abyś zaktualizował
Bardzo fajna gra i dźwięki głosów 🤩🤩
Czy mój umysł jest pozytywny, jak zaatakować wieżę
Nie wiem, dlaczego ludzie myślą, że jest to łatwiejsze niż oryginalne dziedzictwo, mówię tylko, że mogę dać dobrą ocenę, ponieważ przywraca grę z martwych.
Moi wnukowie naprawdę uwielbiają to grać
Ta gra jest dobra, ale niezbyt dobra
Podoba mi się gra, proszę dodać trochę poziomu łupów, jeśli wygrasz, masz dużo łupów i dodaj poziomy nieskończoności
Nie da sie ani oglądałem reklamy za pieniądze ani za diamęty
Jebana pobroba stic, tylko ze wszystko jest o wiele rzeczy, oprogramowanie, grafika, ani muzyka sa zrobione w sposobach sposob i wiecej reklam
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategia wod
To jest wojna na patyki, ale jeśli usunąłeś połowę funkcji, sprawiłeś, że wszystkie dźwięki były bolesne i stworzyłeś muzykę, która sprawia, że moje uszy krwawią, wtedy cena ulepszeń jest po prostu zepsuta, tak, to jest ta gra.
To było bardzo wyraźne zdzierstwo oryginału i nie jest to nawet dobre zdzierstwo, sprawia, że wszystko jest słabe na początku, a grafika jest do bani w porównaniu ze starą, a to jest nowe, dało mi to drugie, że pokonałem poziom, a ty nie mogę ich nawet uaktualnić, tak jak w wersji og, jest to bardzo nudne ulepszenie monet, które wiele gier używa powodu, dla którego dałem mu 2 gwiazdki, ponieważ jest to zdzierstwo z mojej ulubionej gry
Royal Match Puzzle ltt
Kolejna ostatnia gra nie stawia się
Nie polecam. Słaba podróbka oryginału, reklam.
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategy tko
Gra jest czymś w rodzaju
Pierwsza wojna na kije jest właściwie lepsza
Nawet nie potrafię tego opisać... Ta gra... nie ma wstępu, nie mogę kontrolować żołnierzy, nie ma przewodników ani czegokolwiek, po prostu pozwala ci od razu przejść do gry... Jestem rozczarowany, chociaż... Myślę, że jest to w toku, więc zamiast 1 dam mu dwa.. Mam nadzieję, że uda ci się to naprawić
Słaba podróba
Odpowiedz lub umów się ze mną
Ogromna ilość reklam, bez których nie da sie grać. Sama reklama na po prostu 120 poziomów wyrównanych logiki i fabuły. Dużo gorsza część pierwszej.
Właściwie to lubię. Kiedy pokonasz oryginał tyle razy, fajnie jest trochę pomieszać. Reklamy też nie są złe
Bardzo fajna gra, ale nie mam pojęcia jak przejść 96lvl.
dobrze, ale potrzebujesz broni i żołnierzy, proszę
Stickman Battle 2021: Stick Fight War ስልት lsvq
Dobra gra, bardzo dobra grafika I PRZEDMIOTY, ale myślę, że ta nowa aktualizacja poprawi emocje, w których pojawią się żołnierze Westwind, Kai i Kai
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi njr
NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ ŚWIETNA GRA STICKMAN👍👍. Wielu bohaterów stickmanów w tej grze ma unikalne projekty graficzne i potężne umiejętności. To doskonały efekt dźwiękowy, dzięki któremu czuję się bardziej jak prawdziwy w wojnie na kije i daje mi różne doświadczenia bojowe, aby rzucić wyzwanie twoim umiejętnościom strategicznym. Najlepsza polecana gra dla wszystkich do wypróbowania i będziecie uzależnieni jak ja za pierwszym razem 🤣🤣
Nie warto grać, będziesz musiał przesiedzieć przez potok reklam, aby zrobić cokolwiek w grze i rujnować ją tylko na tej podstawie. Co więcej, musisz zapłacić za każdy poziom i pozornie nie możesz odtwarzać poziomów, nie możesz zmienić estetycznej natury swoich żołnierzy, gdy ich awansujesz, nie możesz też kontrolować żołnierzy. Nie wiem, nad tą grą wciąż trwają prace, ale potrzebuje wielu dodatkowych funkcji i ponownego przemyślenia reklam, doskonałej gry do grania w dziedzictwo stickman bez tych problemów.
Hmmmmmm bardziej polecam zwykłe kij spuścizna wojenna. Ale i tak gra nie jest zła ale to prawie taka sama gra jak poprzednie kij dziedzictwo wojenne.
Najbardziej zadowalająca podróbka, jaką widziałem od jakiegoś czasu. Myślę, że twórcy powinni wycofać tę grę, aby uniknąć procesu i stworzyć własną grę. Sztuczna inteligencja wydawała się zgrana i pozbawiona Stick War: Legacy, ponieważ jest jeszcze gorsza niż oryginalna Stick War. Muzyka brzmi zbyt blisko tej z D-War i Age of Empires: Mythologies, a jedyną zaletą oprócz systemu ulepszeń jest dynamiczne otoczenie. DUŻY PROBLEM: nie możesz cofnąć się i grać na wcześniejszych poziomach i nie możesz wydać całej swojej waluty
Waina gra gietyzi nie ma rozrywki teraz mam 10/10
Pls dokonaj więcej aktualizacji w tej grze Mabey, nowego bossa i nowych skórek. Grałem w to, odkąd miałem 1 rok, proszę, zrób więcej, to sprawi, że świat będzie dla mnie
Dobra gra jak
Gra jest fajna
Szczerze mówiąc, po prostu idź po prawdziwą. Mnóstwo reklam i wiele usterek w ciągu pierwszych 3 minut. Miecze zaatakują posąg wroga, a następnie zatrzymają się, aby przejść do archidonów w forcie, gdzie stoją, a następnie 10 sekund zostaną złapane. potem wznów atakowanie posągu tylko dla JEDNEGO MACHU. Potem, gdy z fortu wyszło kilka gniewnych mieczy, stanęli WEWNĄTRZ kolców, aby moje wojska nie mogły zaatakować. Idź po kijowe wojny, które są takie same, ale o wiele lepsze i nadal są bezpłatne.
Kiedyś ta gra była super, nie tylko do zabicia czasu ale ogólnie grało się bardzo przyjemnie. Grafika była cudowna i było można się wczuć. Niestety wersja teraźniejsza jest okropna, samouczek nic nie wnosi tej samej rozgrywki jest okropne. Polecam wcześniejszą wersję ale obecną wręcz przeciwnie. Poza tym tamta jak i ta gra jest jedną wielką i absurdalną podróbką gry "Stick war legasy" przepraszam za błędy i zapraszam do oryginalnej gry.
Zmiany do starszej wersji rewelacyjnej . Przyjemnie się gra. Polecam