Post by vingrofalkerstee on Feb 17, 2022 10:07:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje więcej klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Kilka lat temu zawsze grałem w tę grę i bardzo mi się podobało, postanowiłem ją ponownie zainstalować. Próbuję grać, ale zaczyna się od denerwującego samouczka i wielu misji. Kiedy misje zostaną zakończone, bieg się kończy... to jest do bani. Nie mogę już biegać dla zabawy, jak za starych dobrych czasów, karty gracza czy cokolwiek jest głupie, tęsknię za zakupami za banany i monety. Misje po prostu się zapętlają, jakbym nawet nie wiedział, ile razy zebrałem 80 bananów na misję. Brakuje mi starej wersji.
Minion Rush: Running game Santai ciny
to była niesamowita gra, zanim usunęłaś najbardziej podstawowe funkcje gry, głównie była to NIESKOŃCZONY biegacz, w którym nie trzeba było odblokowywać map (chociaż trzeba było przejść do sekcji zmiany mapy). Gra nie powstrzymała Cię od biegu, ponieważ ukończyłeś zadanie. Można było biegać nieskończoną ilość razy (nie trzeba było czekać na uzupełnienie biletów/energii/jakkolwiek to nazwiesz) i były WALKI Z BOSSAMI! Na razie mogę tylko powiedzieć, że gra straciła swój urok.
Cóż, nie grałem tak długo. Uwielbiam biegać i zbierać banany na nowych poziomach rang, a poza tym myślę, że nie mają już trzech owoców do zebrania, tak jak wiele lat temu. Mają trzy gwiazdki i otwierają nagrodę, dali nam więcej bananowych monet i nowe ulepszenia postaci!
Zacina sie strasznie
SUPER MARIO RUN – APLIKACJE W GOOGLE PLAY ... Do you struggle with making or playing the games? If so, … ... MINION RUSH: RUNNING GAME – APLIKACJE W ..
Mieszane powietrze. Przed aktualizacją gra świetna, teraz nie można sprzedaży levelu .
Uwielbiam tę grę baaaardzo fajnie, a kostiumy są świetne n wszystkie efekty dźwiękowe i przeszkody w biegu są fantastyczne, a wszystkie drobne szczegóły są tak podobne do filmów w sumie jest to zabawna i wymagająca gra. niech mój siostrzeniec bawi się ze mną zabawą dla dzieci i dorosłych!!!
Bardzo klasyczny
Fajnie, że najbardziej lubię wprowadzać zmiany. Możliwość grania i zarabiania, a nie tylko płacenia za rzeczy, jest jednym z głównych powodów, dla których nadal gram. Ilość pieniędzy, jakiej czasem chcą, jest zbyt wysoka jak na mój budżet. Nadal to kocham.
po prostu super!
Może być dobry .... zrujnowany przez zbyt wiele reklam. Tylko 99 centów plus podatek, aby usunąć reklamy, ale uderzają w reklamę przy każdym uruchomieniu. Najgorszy sposób na zmuszenie ludzi do wydawania pieniędzy. Nie będę kontynuował, chciwy deweloperze.
Trochę lubię tę grę, jest dużo lagów i dużo reklam TO JEST NAJGORSZY GRA, W KIEDYKOLWIEK GRAŁEM!!!!
Gra nie jest taka jak ją opisują
głupia gra nie rozumiem jej jeszczesza wersja poprawi
Gram w tę grę od 2013 roku na różnych urządzeniach. Po ostatniej aktualizacji sterowanie było okropne i umieram nawet po przesunięciu. To sprawiło, że gra jest prawie nieprzyjemna.
Może byc
Minion Rush: Running Game Dažādas spēles pbcs
Kiedyś było tak fajnie. Jako dziecko uwielbiałem tę grę. Szczerze mówiąc, było najlepiej przed aktualizacją laboratorium galaretki. Wtedy chodziło tylko o bieganie. Teraz ma system poziomów i niekończącego się biegacza, który musi się naładować. Czy kiedykolwiek myślałeś o tym, że ludzie mogą po prostu cieszyć się graniem w niekończącego się biegacza, takiego jak surferzy w metrze lub bieganie po świątyni?
Fajna gierka polecam i pozdrawiam wszystkich na czytają. Co mi się podoba w tej grze? Że jest dużo mapek i można odblokować nowe skiny do minionków 😊😊😊
🇵🇱😁.
niedziała
Mannn Byłem tak podekscytowany, że znalazłem grę dla biegaczy, w której mógłbym zostać na zawsze... dopóki reklamy waluty i ożywienia nie ustały ??!!! Czemu?
Illumination, Universal, and Gameloft have teamed up to bring you Minion Rush, a family-friendly endless runner game where you'll dash off with the Minions
Po co zmieniać grę? Pamiętam, jak miałem około 6 lat, grałem w tę grę cały czas i bum! 3 lata później zamieniłeś grę w śmieci.
Znowu uwielbiam tę grę i staram się w nią grać codziennie. Kiedy po raz pierwszy dokonali aktualizacji, było to okropne, ale posłuchali graczy i poprawili wiele rzeczy, więc teraz znowu jestem z tego naprawdę zadowolony.
Minion Rush: Running Game Įprastos temos lpcc
doszłem zrobić ostatni lvl
Fantastyczna
Minion Rush i Monster University: Catch Archie. Dwie proste gry oparte na podobnym schemacie. Jednak pobierając tą pierwszą z App Store,
Ooo! Brakuje mi Jelly Lab! Było dużo fajniej niż misje, ale to też jest (trochę) zabawne
adventure land - APKSalad
My Talking Tom Friends Santai qet
Podobała mi się gra, ale dramatyczny wzrost reklam prowadzi mnie do niższej oceny. Szkoda, że programiści stają się chciwi.
fajna gra, ale teraz nie pozwoli mi grać bez aktualizacji. Ponadto aktualizacja nie zainstaluje się po kilkunastu próbach. Rezygnacja z tej gry i odinstalowanie po miesiącach gry.
najlepsza gra z minionkami. Lepszej gry tego rodzaju nie ma. Dixi.
nie fajna gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedyś ta gra była lepsza
Najgorsza gra jaka gra lepsa jest gra brawl stars
dahe 3 gwiazzdji ponieważ wole starsza wersja i postacie uciekają
nowa wersja jest średnia
To była moja ulubiona gra, kiedy byłem młodszy, jak 5 lat temu, zdecydowałem się zainstalować ją ponownie, a kiedy grałem, było to zbyt łatwe i powstrzymuje cię samoistnie, nie pozwala ci kontynuować, dopóki nie przegrasz, a kiedy ur skończyłeś z tą krótką grą, prawdopodobnie 30 sekund, musisz poczekać 1-2 dni, aby zagrać w kolejną 30-sekundową grę i po prostu to trwa tak dalej, możesz grać tylko 1 raz dziennie, chciałbym, żeby to było tak, jak ty być, tęsknię za starym pośpiechem minionów
Moim dzieciAce dzieci i najlepsz
Gra się popsuła, Poprzednia wersja XXX lepsze.na uzupełnia się zacina
Uwielbiam minini8nki a wdodatku ta gra przypomina Mi stare czasy i jest zajebista
jest do isi
gupie poziomy
To była moja ulubiona gra lecz ją popsuliście !!! Tam wersja będzie o wieeelee wiele !
Program
będzie tam gra była lepsza, osoby które grały 3013-2014 widzą o co chodzi
Ta gra była fajna, gdy istniały poziomy. Poziomy dały ci wyzwanie. A tym wyzwaniem było zebranie wszystkich owoców, aby przejść na wyższy poziom. Ale teraz wydaje mi się, że oszukuję. A poza tym kiedyś była o wiele fajniejsza niż zaktualizowana wersja. Teraz aplikacja jest do bani. Przywróć poziomy proszę. Wtedy dam mu co najmniej 4 gwiazdki.