Post by vingrofalkerstee on Feb 17, 2022 9:58:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan pénzhack ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mystery Mansion 2022 version ▞▞▞
Élvezetes játék az idő megölésére, de kérjük, ne hagyja, hogy gyermeke hazudjon az életkoráról ebben a játékban. Azt kéri, hogy párosítsa őket a korosztályukban lévő többi játékossal, és sok gyerek hall olyan dolgokat, amelyek nem megfelelőek. Csak be kellett jelentenem egy felnőtt férfit, mert azt mondta egy gyereknek, hogy ölje meg magát egy vulgáris ripacskodással, hogy hogyan kell ezt csinálni, mindezt azért, mert ki lett szavazva.
Szerintem nagyon jó játék.Figyelni kell a gyilkosra!
Jó kis játek csak az a baj hogy muszáj a mikrofont használni és nem lehet írni ha ezt kijavítja akkor jólenne .
Little Commander - WWII TD Strategie oqx
Végtelen mennyiségű hiba, ez szórakoztató, de sokszor a kill gomb nem működik, a mikrofonod nem működik, folyamatosan frissítik, ami folyamatosan felveszi az adatokat a telefonomon
Helló. Vettem drágaköveket a boltban, de nem adtam hozzá, kérlek nézd meg és javítsd ki, akkor 5 csillagot kapok.
A játék szórakoztató volt, de amikor kilépek az előcsarnokból, és megpróbálok chat-dobozt találni a játékban lévő barátomnak, nem találom, kérem, adjon hozzá csevegést a barátommal
Csodálatos játék, de kezdőknek javítható, nem engedi, hogy minden alkalommal bejelentkezjek, amikor azt írja, hogy ellenőriznem kell az internetet, amikor tudom, hogy nincs probléma, minden alkalommal, amikor törölnöm kell a játék adatait, és néha kidob a játékból .. Ráadásul nagyon szeretném, ha játszhatnék a barátaimmal nyilvános szervereken, és privátban cseveghetnék velük, és miért kell minket a karakterek nevével azonosítani a nevünk helyett, ez ettől eltekintve zavaró nagyon szeretem 😍
Arra kényszerít, hogy frissítsem az alkalmazást, de minden alkalommal, amikor megpróbálom frissíteni az alkalmazást, csak azt mondja, hogy nem működik, és próbálja újra!
Megpróbáltam játszani, beállítani a koromat, aztán csak 7 éves gyerekeket találtam az előcsarnokban, feleslegesen azonnal törölték őket. vissza közénk, fiúk közé.
ez a játék szórakoztató, de annyira irritáló, hogy kérdéseket fognak feltenni, mielőtt játszani kezdesz, mert idegesítő, nagyon idegesítő 14 évesen, de nem vagyok olyan okos, kérlek, csak játszani akarok a gameeeee-vel
szórakoztató játéknak tűnik, szeretem a hangos csevegés funkciót (sokkal jobb, mint az SMS-küldési lehetőség nálunk), de van egy dolog, ami miatt 2 csillaggal értékelem; az a tény, hogy nincs mód egy privát előcsarnok nyilvánossá tételére (mint nálunk) Remélem, hogy a bátyáimmal játszhatok ezen a játékon, de 4 emberre van szükségünk a játék elindításához - ha hozzáadja ezt a funkciót, ahol priváttá tehetjük lobby nyilvános, újra letöltöm ezt a játékot, és öt csillagot adok rá.
Suspects: Mystery Mansion ஆக்ஷன் augs
A játék szórakoztató volt, de hirtelen már nem tudok vele játszani, azt írja, hogy hiba a hatalmas letöltés miatt, és azóta vagy 12 órája, a helyzet az, hogy amikor megpróbálom felvenni a kapcsolatot a fejlesztővel az alábbi e-mail címen, azt írja ki. Érvénytelen e-mail! Javítsd ki őket!
Imádom ezt a játékot, majdnem olyan, mint nálunk, de különböző feladatok vannak, és félelmetes, hogy olyan emberekkel beszélsz, akiket nem ismersz, de vannak gyerekek, akik játszanak ezzel a játékkal, de nem beszélnek azokkal az emberekkel, amikor tiffek, elhagyják a játszma, meccs
A játék jó, de a hirdetéseik nem, meg kell néznünk a hirdetéseket, hogy játszhassunk? Nem elég az online játék és drágakövek vásárlása? Remélem, hogy eltávolítják a hirdetéseket, és nem tudok játszani a barátaimmal, nem tudom miért
Hogyan került ez a játék a jelöltek közé? Ez p2w, sok kisgyerek káromkodik, és átverés köztünk. Ezenkívül egy körben egy bizonyos összeg után kell hirdetéseket játszania??
Amúgy ez elõbb volt mint az among is plussz ez sokkal jobb
Miért teleportált újra és újra ez a játék. Magától mentem bárhová anélkül, hogy mozdultam volna. Nem tudom, mi történik Kérem, nézzen utána ennek a problémának, mert szégyenszemre újra meg fogom csinálni ezt a játékot, és bár tökéletes 💓 ez a játék csodálatos, de azért ezt a problémát 1 csillagra értékelem, nagyon szerettem, kérlek nézz utána, és adom majd öt csillagra ⭐
A legszarabb játék
Nekem jobban bejön mint az közénk. Főleg a kivitelezés tetszik de minden más is nagyon jó!
Kérjük, minden alkalommal javítsa ki a hibákat és hibákat, amikor csatlakoztunk a játék összeomlásához, és javítsa a csatlakozási problémát is
Nagyon jó játék, de ezek a legrosszabb dolgok, mint például a meghívók könyve, a kamerák és az adminisztrációs gép most nem tud semmit, és ha kikapcsolod a mobil adatot és a wifit a játék között, majd bekapcsolod, akkor meghalsz és vannak még néhány hiba, de minden más jó 🙂👍.
Rendben van, de azt hiszem, most másoltad a Köztünk című részt. Ezenkívül a feladatok nagyon könnyűek, nehezítsd egy kicsit. Ezenkívül tedd könnyebbé, hogy csalóvá/gyilkossá tegyen minket. Mellesleg, szeresd az animációt, amikor kudarcot vallasz, és a gyilkos nyer! Tulajdonképpen imádom az összes animációt!! Nagyon jó, de a mikrofon játékosai mindig gyerekek. Azt is szeretném, ha ne lenne mikrofonunk, mert nem szeretem a gyerekeket. Mindig túl zajosak, és az emberek tudni akarják, mit játszok. Ez unalmas. 2🌟
Ez egy csodálatos játék, ami éppen a megfelelő időben érkezett. Köztünk megcsinálták az új frissítést, ami egy szörnyű játékot eredményezett, és ez a legjobb
Ezzel ne játszatok!!!! Se ezzel se az among fossal mert óvodások halkítanak le mert nem csináltál semmit de szerintük csúnyán beszéltél! 1 szó mint 100...FOS
Sokkal jobban, mint nálunk, használhatsz hangcsevegést, és nem késik sokat. Bár ez egy probléma összességében jó játék
Suspects: Mystery Mansion Laga vtu
A játék tönkreteszi magát..minden szempontból jó...csak a hibák nem engedik játszani...és nagyon frusztráló, amikor a játék miatt veszítek az én hibám nélkül, és sok pontot veszítek...csak egy mikro másodperces megszakítás az interneten és minden elmúlik.. néha még minden probléma nélkül...javítsd meg és fantasztikus lesz
Hozzá kell adnia egy dolgot, ahol nyilvánossá teheti azt a dolgot, ahol saját szervert készít
Ez a játék először szórakoztató volt. Imádtam, és mindig játszottam, de valamiért az elmúlt napokban itt elkezdett akadozni. Úgy kezdődött, hogy a karakterem nem mozdult, vagy gyorsan haladt, aztán a feladataim nem fejeződtek be, amikor elvégeztem őket. Megnézem a vendéglistát, aztán elakadok, és nem tudnék mozogni vagy megnézni a listát. A játékom véletlenszerűen eltávolított a térképről, majd az egész fiókomat törölték. Miután pénzt helyeztem el ebbe az alkalmazásba, feldühített, amikor rájöttem, hogy nem kaphatom vissza.
A játék nagyon jó, kár, hogy nem magyarul.
A játék nagyon szép, de én is játszok olyan hirdetésekkel, mint például, hogy én is akarok játszani, és mindig azt mondja, hogy túl sokat kell játszani a hirdetésekkel, most pedig azt mondja, hogy túl játszok a hirdetésekkel. Szóval kérlek, javítsd ki, nagyon mérges vagyok 😠 szóval kérlek javítsd ki a játékot,
Amikor először telepítettem ezt a játékot, gyorsan megnyílt. De most nem nyílik meg gyorsan, amikor frissítettem ezt az alkalmazást
Legutóbb 5 csillagosra értékeltem ezt a játékot, de most 2 csillagra fogom értékelni, mert a játék folyamatosan késik, és késik. Nem tudom elvégezni a feladatot, és úgy tűnik, a karakterem csak teleportál egyik helyről a másikra, és zavaró, hogy hol vagyok valójában. Megpróbáltam újraindítani a játékot, de továbbra is ugyanaz.
Suspects: Mystery Mansion Action eycu
Ez a játék csodálatos, és kölcsönhatásba léphet más emberekkel. de csak arról van szó, hogy mi értelme van barátaidnak, ha nem tudsz csatlakozni a játékukhoz, vagy nem tudsz velük semmit csinálni, miután elhagytad a játékot, és a hibákat, mint például (Nem hall senki vagy ők nem hallanak téged, A játékos nem tud mozogni és több). Ha van mód arra, hogy csatlakozzon a barátaihoz, ha hozzáadja őket, akkor kérem, segítsen nekem.
Annyira szeretem ezt a játékot❤️, de van egy hiba, ami miatt bosszankodok😥, amikor belépsz egy meccsre, akkor vissza kell menned haza, így nem tudtam segíteni, csak várok egy másik alkalomra. Remélem megoldod, köszönöm😊 továbbra is megérdemli az 5 csillagot
Mindenki nem jár, és amikor elvégzem a feladatokat, azt írja ki, hogy újra kell csinálnom, és a visszaszámlálás rossz, csalódott vagyok, tízből 1-et adok, mert azt írja, hogy blokkolt a hangom, de engedélyezem a beállítást Nem tudom, miért vettem rá a játékokat, nagyon sajnálom, Bute, nem szeretem
Egyszerűen imádom a játékot, mert jó a minősége, bárkit elnémíthat, amiért rosszindulatú, nagyon ajánlom, ha tényleg van kedve valakivel beszélgetni.