Post by vingrofalkerstee on Feb 17, 2022 9:49:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator daşları ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
115 səviyyədən sonra növbəti səviyyəni açmır, bunun niyə olduğunu bilmirəm. Bu məni qıcıqlandırır. Amma çox yaxşıdır
Əlavələr çox bezdiricidir. Mən indicə yüklədim, 6-cı səviyyəyə qədər oynayır, lakin əlavələr müdaxilə etməyə davam edir. Baxmayaraq ki, 5 ulduz verməlidir.
Kochtraum Gelegenheitsspiele zber
Cooking Dream Thông thường mlhp
Super ela tocsiye edmeli oyundur
Mən bu oyunu çox sevirəm amma niyə Nyu Yorkla işim bitdi amma deyəsən növbəti şəhər işləmir niyə zəhmət olmasa mən həqiqətən də növbəti şəhərə köçmək istəyirəm
Çoxlu reklamlar, yaxşı oyundur, lakin o, sizi tez daşlardan istifadə etməyə təşviq edir və hər səviyyədən sonra sizə bir reklam atır. Bəziləri tez atlanır, bəzilərinə isə ən azı 10 saniyə baxmaq lazımdır.
yaxşı ! çox səviyyəli.
Bu istirahət etmək üçün əla bir yoldur. Ancaq reklamlar çox tez-tez gəlir. Onları hər iki oyundan sonra oynaya bilsən, daha yaxşı!
Mən bütün səviyyələri tamamladım... Bunu oynamaqdan həzz aldım.. Oyun Yeni Dehli ilə bitdi və növbəti şəhər "tezliklə" statusundadır... Yenilikləri səbirsizliklə gözləyirəm..
Oyun daha çox mb alır
Jurassic Dino Water World Eventyr zfc
Gözəl oyun səviyyələri çox çətin deyil.
Belədə
O qədər yaxşıdır ki, yuva səviyyəsinə qalxmağa çox çalışdım, buna görə də bacarmadım
Mən bu oyundan həzz alıram, AMMA Tokioda yuxarı səviyyələrə çatanda ramen əriştələri işləmir! Mən onu kifayət qədər uzun müddətdir oynayıram ki, bir səviyyədən keçmək üçün 1200 daş götürməsin! ***SƏHVİYYƏTİ DÜZƏLƏN VƏ PULLARIMIZI GERİ VERİN!!!***
Bu indiyə qədər qiymətli daşlar aldığınız, gücləndirdiyiniz ən pis oyundur, səviyyələri keçə bilməzsiniz!!! vaxtınızı itirməyin!! silirəm
Wsjdhdoldjy hjdjdkdk of a ejeendn edir Bir həftə etmək mümkün deyil exkdknd bunu edir
Oyun yarışlarında kecmey olmur evvel asand olur sonra çətinləşir hec kecmey olmur
Hər şeyin yüksək qiymətindən sonra bu qədər səviyyə keçdikdən sonra "Heç bir şey yoxdur", mən bütün insanları vaxtında necə yedizdirməyimdən asılı olmayaraq, eyni səviyyədə oynayıram, yenə də səviyyəni itirirəm, sonra mənə 4 bir aylıq bir video verdilər, Mən hələ də boşam😒 çünki mən bütün brilyantlarımı başqa səviyyələri qazanmağa sərf etmişəm, daha bu oyunla OLA BİLMƏYƏM👎
Bu heyrətamiz oyundur. Mən də bu oyunla eyni olan yemək bişirmə oyunu oynamışam, lakin hər şey eyni deyil. Bu oyunda 1-ci biz donuts bişirmək və shake və növbəti burger sendviç və s. Bu inanılmaz oyundur. Mən bu oyunu o qədər çox sevirəm 😍
Yaxşı oyun deyil
Əyləncəli idi. Bəyəndim, amma nə qədər tez getsən də, müştəri çatmır deyirdi
Ela😍😍
Nə vaxtsa ödəniş etmədən davam etməyi qeyri-mümkün edirlər. Bir növ bonus olmadan bəzi səviyyələri qazana bilməzsiniz.
Mən bu oyunu sevirəm, sınayın, əladır, amma çox problemim var, çoxlu reklamlar var və o, gecikir, amma yenə də ona 5 ulduz verirəm, çünki o, gözəldir
Səviyyə çox çalışın
cok gozel
Yaxşı, lakin çox səviyyəli, lakin yalnız beş həyat xətti kifayət deyil, nömrələri artırmaq olar, daha yaxşı olardı.
tövsiyə etməzdim. 1-ci dünyadan sonra sikkələrinizi Romaya köçürmək şansınız yoxdur. Üstəlik, oyun sizə qəsdən kifayət qədər müştəri vermir (hətta taymersiz səviyyələrdə), təkmilləşdirmələr almaq üçün kifayət qədər pul vermir və sizi pul xərcləməyə məcbur edir. Silinir.
Bu oyunu çox bəyəndim, hər yemək bişirmə oyunundan daha yaxşıdır 🙂 çox yaxşıdır
Təəssüf ki, növbəti səviyyəyə keçə bilmirəm, çünki bu, həyatı doldurmağımı deyir, amma tam həyatım var
Belede
Bu oyunu bəyənirəm. Mən bütün səviyyələri tamamladım. Zəhmət olmasa daha çox səviyyəni yeniləyin.
Oyun p2p-ə əsaslanan normal reklamdır. Daşlar və əlavə sikkələr əldə etmək üçün. İndi hətta videolara baxandan sonra o, malı almır. Və mükafatlar üçün videolara baxmadan oyunda irəliləmək demək olar ki, mümkün deyil. Oyunda YARDIM MASASINA YOXDUR. Bu Problemlər haqqında tərtibatçı ilə harada danışa bilərəm? ............ Bilmək istədiyim budur. Ty.
𝙂𝙖𝙢𝙚 𝙞𝙨 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙞𝙣𝙞𝙩𝙞𝙡𝙡𝙡. - +𝕤𝕞𝕠𝕠𝕥𝕙 𝕔𝕠𝕟𝕥𝕣𝕠𝕝 𝕒𝕟𝕕 𝕘𝕣𝕒𝕡ics +Reklamsız oflayn oynatmaq olar 😁
Oyunu bəyənmədim, çünki yeməyimiz yanırsa, uğursuz oluruq, ona görə də bu oyunu bəyənmədim.
Bu günə qədər yaxşı başlanğıc
Oynamaq üçün əyləncəli bir oyundur. Bununla belə, mən Nyu-York səviyyəsini bitirmişəm və taksi və təyyarə növbəti şəhərə qalxanda GO düyməsini basdığımda heç nə baş vermir. Bu oyunun sonudur yoxsa oynamaq üçün daha çox səviyyə var???
Ətrafdakı şəkildə qara olmağa davam edir və cavab vermədiyini bildirir.
Bu oyunu bəyənirəm amma o qədər də deyil
Donmağa davam edir
Əla oyun, oyuna daha da yaxınlaşmaq üçün pul xərcləməyə hazır olun.
Yaxşı oyundu
Bu oyun yemək dəlilik kimidir, lakin yenilənir. Amma həqiqətən bu oyun gözəldir, amma biz qolfla zəngin olanda o dörd ulduzun açarını da vermirik.
Cooking Dream કેઝ્યુઅલ kby
Salam mən bu oynu bəyəndim 👍👍👍⭐⭐⭐⭐