Post by vingrofalkerstee on Feb 17, 2022 9:46:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone klucze hack ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io 2022 version ▞▞▞
Gra zarombista
Podoba mi się, w jaki sposób ta gra zapewnia oglądanie reklam i uzyskiwanie dodatkowych korzyści. ale mogliby zmienić wygląd domu w tej grze, może dodać trochę wyrafinowanej palety kolorów.
Grow Castle - Tower Defense Spillehall qdj
Szkoda, że nie ma nowych mocy
Obsługiwany system Android {4.0 i nowsze} ... Pobierz Rocket Royale 2.0.8 Mod + dane Money APK dla Androida ... Magica.io Battle Royale MOD APK pieniądze.
Nie mam nic przeciwko oglądaniu reklam i uważam, że reklamy są świetne zarówno dla graczy free2play, jak i studia gier, ale dlaczego muszę oglądać reklamy, gdy wchodzę do meczu, wychodzę z meczu i okazjonalnie losowo reklamy? Czy 10 reklam, które klikam, gdy chcę uzyskać bonus w meczu i monety, to za mało? Czy naprawdę musisz wpychać mi w twarz reklamy oprócz reklam, które dobrowolnie klikam?
To najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, ale jeśli zachowasz tryb wieloosobowy offline, będzie ona bardziej niesamowita niż jakakolwiek gra, w której Twoja gra znajdzie się na pierwszym miejscu najlepszych list przebojów, proszę o moją opinię 😊😊
Guwno nie da sie w grać
Tak smutna, naprawdę dobra gra, ale niestety, gdy tylko znajdziesz się w złotej lidze, ponieważ prawie niemożliwe jest wygranie, dostajesz jeden strzał z całej mapy ze skryptem i prawie niemożliwe jest zabicie wroga. Po prostu zapłać, aby grać na pieniądze, chwytając c ** ts
To dobra gra, ale sztuczna inteligencja jest zbyt obezwładniona, zastrzeli cię, jakby nie było czasu na ochłodę, a wiele razy jesteś w centrum atrakcji, całe ai idzie przeciwko tobie, co daje ci kombinację o różnych umiejętnościach i bum! Jesteś martwym mięsem! I nigdy nie spotkałem ludzkiego gracza w tej grze
Ta gra jest naprawdę fajna. Mnóstwo graczy. Jeśli wyłączysz swoje dane lub Wi-Fi, nie będziesz otrzymywać żadnych przerw. Tak trzymaj. Czuję też, że powinniście dodać darmowy tryb, w którym można grać bez poziomów
Pozostawia daleko w tyle Magica, który wydaje się przy niej prostą grą o ... Andrzej ‚ShadEnc' Stój Grafika, skład – epub, mobi, iOS, Android: Łukasz S.
Magica.io - Battle Royale ઍક્શન lvb
Po pewnym czasie robi się bardzo nudno, a zdobywanie dobrych spadków sprzętu jest zbyt trudne, a także fajnie byłoby, gdyby dodali więcej elementów, aby uzyskać więcej kombinacji
Za dużo reklam, ale jest plus, można włączyć te zdjęcia i polecam, żebym była lepsza niż tam, aby z toporami
Magica.io Aksi qtxw
TA GRA JEST TAKA COOOOOLLLLL!!!!!!! GRACZE MOGĄ ODKRYWAĆ WOKÓŁ 🎮 KRZYCZ DO DEWELOPERÓW!!!! 🧒ZASADY DLA CIEBIE🏴🎖️🍾
Ta gra jest trudna jak dziwka w środku srebra i złota. To tak, jakbyś musiał zapłacić więcej skrzyń i monet, aby ulepszyć, aby przetrwać jedno uderzenie, i doświadczając pokonania wszystkich lig w dwa dni, ta gra wydaje się po prostu zdzierstwem. Przynajmniej spraw, aby było trochę przyjemniej z graczami online. Wszystko, co tam robisz, to zdobywanie trzech lig, a potem nie pozostaje nic innego do roboty poza odtwarzaniem poziomów, które są opcjonalne.
Jezu żałosne to są boty i nie da się grać ze znajomymi słabymi!!! @#! 🤐😫.
Archero MOD APK [3.2.2] Duże obrażenia i HP/Menu mod
ilość reklam jest szalona
Fajna gra można bardzo fajnie grać
Musisz ulepszyć człowieka gry. Na początku było naprawdę fajnie, ale po przejściu wielu poziomów wszystko stało się zbyt wielkim niedopasowaniem. Sztuczna inteligencja przeciwnika stała się czołgiem jak diabli, widzą cię pierwszy i strzelają do ciebie pierwszy, odradzasz się między polem bitwy, tornadem, pułapkami, każda sztuczna inteligencja przeciwnika celuje w ciebie jako 6 na 1, gra po prostu chce nas rozwalić, bez kontroli ustawienia czułości lub rozmiaru kontrolera, oglądanie reklam to większość opcji, to jest trochę bs. Nie bądźcie jak ci chciwi deweloperzy.
Magica.io 9+. Czas na starcia battle royale. AI Games FZ. Zaprojektowano dla iPada. 4,4 • Ocen: 89. Gratis; Oferuje zakupy w aplikacji
Polsat Sport - wiadomości sportowe, wyniki na żywo, tabele ...
jebac m
Magica.io - Battle Royale Action sjg
Dobra gra, dużo reklam, ale kiedy mam grać offline, gra się nie ładuje, joystick nie działa zbyt dobrze i nie może odtworzyć poprzednich aren
Właściwie grałem w wersję przed aktualizacją i było cudownie, ale nie mogłem uzyskać dostępu do oryginalnej drugiej rundy na ostatniej mapie złotej rangi, więc zdecydowałem się pobrać aktualizację. Po aktualizacji zobaczyłem nowe dodatki i uznałem je za fajne i innowacyjne, ale potem efekty wizualne były zbyt duże, a mój telefon nie nadążał, dużo się opóźnia i sprawia, że mój wzrok jest rozmazany, mam nadzieję, że możesz to zmienić, chociaż nie sprawdziłem, czy mogę uzyskać dostęp do mapy, z powodu wizualnego opóźnienia.
Do syf
Na początku było fajnie, a kiedy już dostaniesz się do srebrnej ligi (po krótkiej grze), wrogowie stają się znacznie potężniejsi. Miałem około 284 hp, kiedy spawnowałem się... mieli 2000. Mogli jedno uderzenie (o wiele dokładniej niż wcześniej), a zabicie ich wymagałoby 2 lub 3 ciosów. Następnie, gdy gra się kończy, pojawia się wyskakujące okienko z napisem „siano kup to, aby uzyskać +1500 hp za 5,99 $. Ponadto zostaniesz zasypany reklamami… przejdź na nowy poziom? Bam reklamę. Zakończ grę… bam ad 3 reklamy na 1 minutę gry. Niewiarygodne
Magica.io - Battle Royale Action jizy
Nie mogę kupić żadnych przedmiotów w grze, a obfitość reklam naprawdę odciąga grę. również linia liniowa, po której zwykle idą magiczne kule, jest trochę słaba. ciekawa gra podtrzymująca pracę
👍.
Naprawdę zabawne, ale reklamy są denerwujące, a zwłaszcza, gdy gram na początku drugiego meczu i otrzymuję reklamę AUTOMATYCZNIE UMIERAM.
Dobra gra, ale za dużo reklam
Cóż, myślę, że to doskonały przykład fałszywej gry wieloosobowej .io. Wydaje mi się, że jestem BARDZO dobry w tej grze. 🤔Podejrzanie dobra Jasne, umierasz czasami… czasem… Ale przez resztę czasu wydaje mi się, że jesteś najwyższym bogiem przeciwko płotkom i bardzo podejrzewam, że każda osoba, która gra w tę grę, czyta to , poczuje się w ten sposób, grając to również. IDK Jeśli mogą być inni ludzie, z którymi możesz się spotkać od czasu do czasu, lub jeśli są to tylko boty. cholera
To naprawdę fajna gra, ale ma sporo pieniędzy, aby wygrać. Ilekroć gram, znajduję tylko ludzi, którzy wydali pieniądze, aby uzyskać lepszy charakter i aby mogli wygrać. To naprawdę denerwujące. Chciałbym też, żeby łatwiej było zdobywać lepsze przedmioty i postacie. Ogólnie rzecz biorąc, ta gra jest fajna, ale mechanika płacy za wygraną sprawia, że myślę o niej niżej.