(Android) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight další hackování drahokamů
Feb 4, 2022 19:34:33 GMT -5
Post by evpremazansu on Feb 4, 2022 19:34:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
úžasné, ale potřebuje více úrovní, naprosto návyková na tuto hru, kterou mi máma vzala telefon, ale přesto bych byl rád, kdyby jste přidali nějaké další věci, jako je režim přežití, 2 vs 1 a další vylepšení výkonu pro postavy, ale vy lidi vyzkoušeno, ještě jedna věc ve vašem tréninkovém režimu, bude v pořádku, kdyby figurína bojovala s odvetami stejně jako je nezničitelná, jen řekl
Je tu taková závada, která jako má, jen tam stojíte, jako byste zmáčkli tlačítko, a pak, jako byste chtěli stisknout tlačítko, vám nedovolí zaútočit na nepřítele, kromě toho, že se mi ta hra líbí.
Super hra ale suke susano je moc op
Omg, nesnáším reakční dobu vašeho robota, když se mu vrhnete do obličeje, zaútočí jako 1 ms změňte to na asi 100 ms, než zaútočí
K mnoha reklamám a nedostatku postav vedou dva problémy, ale hra je velmi zábavná a návyková, takže jí dávám 5 hvězdiček, je tolik věcí, které můžete dělat, pokud dokončíte příběh, pak jen dělejte turnaje s extrémní obtížností Já jsem tak trochu chlap, který odradí hru od dobrých věcí, nemá chyby, zpoždění atd., protože nejsem takový, že nejsem ten, kdo by ničil reputaci hry, protože jen já nemám hru rád, pokud ji neděláte Nemám co říct, neříkej to vůbec
Upřímně řečeno, Goku ultra instinct je nedoceněný také režim Naruto sage. Také pokud Ur aktualizujete, přidejte další anime postavy, jako je Madara, nebo by tam měla být fáze Naruta, stejně jako dračí koule s jinými anime, protože to bude dávat větší smysl, pokud budou další anime postavy a přidejte prosím režim Baryon.
Hra se mi líbí, ale je to moc Reklama, když jsem vyhrál Vyskakující reklama Chci ukončit Vyskakovací reklama s reklamou Chci jít do další fáze Vyskakující reklama A je to otravné
Hloupé opakované pohyby a nakonec příliš obtížné a žádné vylepšení
Tato hra je dobrá, ale je tu jeden problém reklamy. Nemůžeme však říci, že by se do hry nepřidávaly reklamy, protože je nutné, aby vývojáři hry vydělávali peníze Každopádně hra je dobrá Měli byste si ji stáhnout do svých Iphone
Tohle je moje oblíbená hra 🙂. Jediný důvod, proč jsem dal čtyři hvězdičky, byl...... Protože některé skiny prodávají za skutečné peníze. A platit za hry není tak bezpečné. A učinit hru snadnou a dostupnou. Což znamená, že se dá vydělat tvrdou prací. Tohle taky pls opravte. Vytvořte režim, který vám usnadní získávání drahokamů a mincí.
Byla by to dobrá hra, užil jsem si to a dobře jsem se bavil. Ale příliš mnoho drahých bojovníků. Bojová hra není zábavná, pokud je téměř nemožné odemknout další bojovníky bez jejich zakoupení za skutečné peníze.
Tohle je rozhodně dobrá hra, miluji příběh, ale jako závislý na dračích koulích bych rozhodně uvítal, kdyby jste zachovali původní názvy a hru trochu ztížili a vy, kluci, dejte goku ss3 jeho rlly op pro začátečníky, takže to nedělejte já stejně jako těžké hry tato hra je rozhodně lepší než ostatní dbl podvody, které nejsou ani hry s dračí koulí nebo nejsou stejné jako obrázky, doufám, že si to přečtete a podíváte se na hru a přeji hezký den
Skvělá hra. Ale reklam je příliš mnoho. Odstraňte alespoň časovač, než se znovu objeví tlačítko „Ne, děkuji“ jako odpověď na váš návrh reklamy hned po každém zápase. Bylo by hezké, kdybyste přidali specifické komentáře pro každou z postav a různá komba. V režimu kampaně je mnoho problémů s gramatikou. Slabší postavy jsou vyhozeny. udělejte je za nákup, i když už jste měli silnější, je smutné, že své oblíbené nikdy nepoužiji. Charakter Protože je příliš slabý
1 Můžete prosím přidat jedinečné hlasy pro každou postavu, protože všechny znějí stejně. 2 Můžete se alespoň pokusit zlepšit kvalitu a pohyb postav, aby byly pohyby trochu realistické jako u ostatních Stickman her. 3 Udělejte prosím, aby postavy měly schopnost bojovat na zemi, protože létání po celou dobu je nudné. 4 Přidejte schopnost nebo možnost upgradu nebo vylepšení hráče v Síle a dovednostech... Ale celkově je hra dobrá
Přinejlepším tři hvězdy fungují na vašich postavách, díky lepší grafice přidávají více mincí a diamantů Rád bych viděl více toho, co ale hra potřebuje zlepšit.
Tato hra je velmi dobrá hra je skvělá, ale líbí se mi, kdyby tam nebylo tolik reklam Pětihvězdičková recenze
Pěkný
Úžasná hra, chytová grafika na bodové bojové styly jsou skvělé. Celkově je to přesně to, co jsem od hry očekával.
Úžasná láska ke kombinacím, která můžete dělat. Jen možná mají trochu méně reklam
Prostě skvělá hra, ale přidejte více vzhledů a úrovní a lepší příběh, jako jsou filmové záběry a dabing
Stickman Warriors - Chiến Binh Rồng Thiêng Hành động fyf
Tato hra je skvělá pro fanoušky Dragon Ball a fantastický způsob, jak si užít postavy Dragon Ball. Tato hra také ušla velmi dlouhou cestu od doby, kdy jsem si ji před 2 lety stáhl na svůj starý telefon, lepší grafika, více postav, režim příběhu a další. I když je tato hra docela dobrá, jsou samozřejmě některé věci, které nelze přehlédnout při zvažování stažení této aplikace, musíte zaplatit za spoustu chladnějších postav a bojový systém. Děkuji za přečtení a zvažte některé vylepšení.
Nejhorší hra vůbec boss na měsíční úrovni první boss na měsíční úrovni, trvalo mi to týdny, pořád to nemůžu porazit, jmenuje se kaba, má 1000 koní a všechny moje postavy jsou mocné, stále se nedají porazit, sniž to z 800 na 850 a já to nainstaluji zpět 😠😠😠😠
Hra je skvělá, štít je obhajitelný způsob boje. Síly jsou úžasné, ale chci více schopností, dobře, můžete to udělat, že dobré herní postavy, moje je nejlepší postava ze všech😉😐😃.
Super hra
Miluji tuto hru, ale když jsem hrál na turnaji v bitvě, byl jsem ze hry odstraněn, opravte prosím tuto chybu a tato hra ode mě získá 5hvězdičkovou recenzi
Je to dobrá hra, ale zdá se, že je trochu nudná, nová funkce, jako je přihlášení na facebook, by měla být přidána, abychom mohli hrát s našimi přáteli, a bude to užitečné pro popularitu, protože bude vytvořena síť, takže prosím upgradujte
Toto je velmi dobrá hra, abyste lépe poznali DBZ a Naruta, a je zde mnoho postav, můj jediný problém s hrou je ten, že je tak snadné získat ty nejmocnější postavy, takže možná zkuste vytvořit silnější postavy, které je opravdu těžké dostat. A kombinace úderu a ki výbuchu, protože je také opravdu patrná. Vylepšete je a dám 5 hvězdiček
Uf, nesnáším přidávání pokaždé, když stisknu další a vždy přidám😡😡😡🤬🤬 opravte to
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action nywv
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Ação gpff
Nejhorší hra vůbec. V pvp nemůžu ani útočit a pořád umírám. Raději říkám svým přátelům, aby tuto hru odinstalovali.
Ovládání a boj by daly trochu práce. Příklad: Při použití boje může nepřítel kdykoli po pádu udeřit zpět, jakmile přestanete používat boj, a rád bych řekl, že by tam měl být mizející mechanik. Zmizení by tuto hru udělalo o něco zábavnější. Také navrhuji, aby útočící sbírali "Mannu" známou také jako Ki/chi, každopádně tato hra má potenciál jen opravit pár drobných věcí. To je vše. Upřímně, každému, kdo se podívá na recenze a uvidí toto, bych vám řekl, že je to dobrá hra.
Skvělé Přál bych si, aby některé postavy nestály tolik, ale miluji tuto hru a také pikola je lepší než goku a to nedává smysl, tak to prosím opravte
Blokovací tlačítko je rozbité a někdy nefunguje, opravte to a aktualizujte hru.
Od 5 do 1 jsem zkusil mvp. vždycky mě to zabije, i když moje postava je silná. to vždycky táboří
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action yuw
Pěkná hra, ale když jsem viděl možnost pvp, nemůžu uvěřit😶😶a pak, když jsem ji hrál, nemůžeme zastavit protiútoky.....2. Neexistuje žádná možnost Hrát s přáteli....Pokud se tyto typy chyb opraví, bude to nejlepší hra na světě 😍😍
Hra byla soooo dobré 𝚂𝚘 𝚆𝚊𝚛 𝙰𝚗𝚍 𝙸 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝚐𝚛𝚊𝚙𝚑𝚒𝚌𝚜 𝚊𝚗𝚍 𝚒𝚝𝚜 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚊𝚍𝚍 𝚖𝚘𝚛𝚎 𝚙𝚘𝚠𝚎𝚛𝚞𝚙 𝚒𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝚏𝚞𝚝𝚞𝚛𝚎 ..
Je to dobré, ale trochu nudné, protože HP nepřítele je příliš krátké
Kluci, tato hra je tak úžasná, ale jsou tam nějaké chyby, snažil jsem se uložit svůj účet na google, ale nic se nestalo, a přidat další postavy jako Madara, Luffy, devět ocasá liška, Negi. a více
Je to tak skvělé a úžasné, ale měli by zlepšit grafiku Také se popletli jména, jako když místo Gohana napsal Gokan
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action mhfb
Tiles Hop: EDM Rush! 음악 ptv