Post by evpremazansu on Feb 4, 2022 19:31:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Smash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar Smash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pozwalać na oszustwa ▞▞▞
▞▞▞ Solar Smash 2022 version ▞▞▞
Pobierać Tap Tap Dig - Idle Clicker Game APK za darmo
Fajna giereczka ale daje dwie gwiazdki bo jest trochę nudno
Podobała mi się ta gra za to, czym była, ale nie ma ona dużej wartości powtórki ani zachęty, ponieważ każda planeta wydaje się skórką / powtarzalną, tarcza świata maszyn i asteroidy hades były fajne. Czuję, że podobałoby mi się to bardziej, gdyby było więcej zmiennych do zabawy, takich jak fizyka, NPC / stawki, może nawet przeciwny zdobywca planety, limit czasowy lub inna mechanika dla każdej planety
dobrze, ale księżyc jest większy niż Pluton w prawdziwym życiu pluton jest mniejszy niż księżyc przepraszam, że jestem kiepski w ortografii
Uwielbiam tę grę i wszystkie aktualizacje, ale wczoraj zapłaciłem za darmową wersję reklam, a dziś znowu otrzymuję reklamy, kiedy klikam przycisk bez reklam, który mówi, że już go posiadam!
nie przestanie pozostawać w tyle
Fajna gra, ale oprócz niszczenia nie ma nic do zrobienia
Za każdym razem, gdy reklamy się kończą, nie ma możliwości ich zamknięcia, co powoduje, że gra jest niegrywalna
Dodaj porównanie wielkości, ponieważ księżyc jest większy niż pluton, ale symulacja pokazuje, że księżyc jest mniejszy niż pluton
Bez ulepszeń, bez trybu fabularnego, bez fabuły. Po prostu rozbijaj z tym samym wynikiem, tymi samymi umiejętnościami broni... tak samo. Duży potencjał! Brak ambicji, aby była to zabawna aplikacja
jeśli szukasz godzin zabawy, tworząc układy słoneczne niszcząc planety, wysyłasz flotę kosmitów, pobierz Solar Smash, ma również świetną grafikę
Ta gra jest dobra, potrzebuje tylko więcej broni i innych rzeczy do użycia
Solar Smash シミュレーション avt
Dałem ci 3 gwiazdki (aby być neutralnym i uczciwym), ponieważ koncepcja aplikacji jest w porządku, ale to zdecydowanie wymaga więcej do zrobienia i lepszych funkcji. Moim głównym zmartwieniem (a także tym, dlaczego odinstalowałem aplikację) jest zdrowie/bezpieczeństwo mojego urządzenia, ponieważ ta aplikacja jest opóźniona do punktu, w którym nie tylko blokuje się aplikacja i czarny ekran, ale nie jestem w stanie wyjść z aplikacji za pomocą żadnego metoda. *Nie mogę też wyłączyć mojego urządzenia, które właśnie zepsuło się na pół godziny. Zdarzyło się to więcej niż raz, więc odinstalowane ze strachu.
nie jestem pewien, o co chodzi, ale myślę, że fajnie jest wysadzić w powietrze planety i słońce.
nowy update już jest! nowe sekrety?! stworzyłem całkowicie ...
Solar Wind | PC Steam Gra | Fanatical
2 na dzień
KawaiiWorld आर्केड गेम yomd
Android i iOS Gry ... 3) Solar Smash – gra, którą producent określa jako symulator niszczenia planet. Pozytywnie zaskakuje, że do jego
Gunfo
Labirynt ze względu na 70sek i tak jest do bardzo dobry punkt i tak jest do bardzo dobrego punktu widzenia w forta w tym tygodniu nie ma co się z nim nie ma co się z nim nie ma co się z nim w mc na pewno się odezwę w mc w mc w forta i nie wiem czy jest dla nas w domu nie ma w tym momencie kiedy to nie wiem co z tym w dniu wczorajszym terminie i miejscu i nie mogę znaleźć na to nie ma co chcesz to możesz wyślij wiadomość do koszyka iw tym sumie kiedy gdy liczyć z dnia i godziny
NIENAWIDZĘ, TO SUX, BO PO PROSTU ZATRZYMUJE SIĘ, GDY OTWIERA I ZAWIERA FIZ IT
Myślę, że to fajna gra do niszczenia rzeczy, ale nie mogę wymyślić, jak stworzyć własną planetę, jak całkowicie. więc dlatego dałem mu trójkę
/ the game is called Solar Smash. Right now I have touch control enabled for the paddle and tilt
Szkoda, że nie było trochę większego oporu i nie było trybu Apokalipsy, w którym można grać jako planeta
Podoba mi się ale należy dodać statki kosmiczne to będzie 5/5
Podoba mi się ta gra, ale chciałbym, żeby było więcej rzeczy do zrobienia, zwłaszcza w rozbijaniu systemu. Możliwość kontrolowania właściwości planet byłaby fajna dla tego trybu, a więcej rzeczy do zniszczenia planet byłoby chore. Znudziłem się po kilku godzinach rozgrywki. Naprawdę ładna grafika. 👌 Może zamiast samych planet moglibyśmy niszczyć również gwiazdy i galaktyki🤷
Aplikacja Not fare sprawia, że twoje dzieci kupują coś bez potwierdzenia, bardzo niesprawiedliwe i oszukujące
Solar Smash Simulaatio krz
Nie mogę odtworzyć nowej aktualizacji
Solar Smash Simulator mmfq
to bardzo fajna gra, lubię grafikę i lubię wszystkie rzeczy, które możesz zrobić na różnych planetach i jest kilka rzeczy. WARTO POBRAĆ TĘ GRĘ
Chyba jedyna gra, w której nie mam problemu z jej reklamami! Tak wizualnie satysfakcjonujące.
Dobra gra Bardzo maszt, który oceniłem na 3 gwiazdki, ponieważ nie ma grafiki HD
Kiedy zainstalowałem go miesiąc temu, moje osiągnięcia były w połowie ukończone, a kiedy otwieram go po raz 30, STRACIŁEM WSZYSTKIE MOJE OSIĄGNIĘCIA! DAJĘ JE 1 GWIAZDKĘ Z TEGO POWODU PROSZĘ NAPRAWIĆ TEN PROBLEM>
Po 10 minutach odszedłeś znudzony jak diabli... gra dla ludzi ze złamanym umysłem
Niesamowite, uwielbiam to! Systen Smash Mogłoby być bardziej niesamowite, gdybyś mógł dodać więcej gwiazd i niestandardowych planet ORAZ dodać więcej gwiazdek na planecie, rozbić do swojej niestandardowej planety i stworzyć około 10 więcej miejsc na ZAPISZ i dodać miejsca na zapisywanie do systemu Smash, jeśli dodasz niestandardowe układy słoneczne!
Nie umieściłem 3 gwiazdek, ponieważ nie lubię tej gry, jest super - po prostu nie ma wiele do zrobienia. Zderz planety w siebie, strzel laserem w księżyc, odblokuj sekretne planety... to trochę powtarzalne.
Fajna gra, ale mój telefon się zawiesił i nie mogłem go włączyć przez około 30 minut, a efekty dźwiękowe nadal grały
Kocham tą grę.Ma wiele fajnych opcji. Teraz zaczynam być coraz lepszy z niszczycielem Systemów, a kiedy czarna dziura pochłonie słońce, mogę połączyć ze sobą małe czarne dziury. Chciałbym tylko, żeby Systen Select miał więcej broni.
Ta gra wogóle nie jest realistyczna. Palenie się meteorytów na Merkurym? Przecież każdy debil wie że na Merkurym nie ma atmosfery. Albo bardzo blisko Ją nie trzeba być astronomem, żeby zarazić ten księżyc pod względem wagi, przez się rozdrobnić.
Solar Smash הדמיה jie
nawet nie załaduje gry