Post by evpremazansu on Feb 4, 2022 19:28:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب بی نهایت primogems ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد که من هنوز آن را دوست دارم، زیرا وحدت مورد علاقه من بود
این بازی فوق العاده است هیچ هنگ یا باگ برای من وجود ندارد بازی به خوبی اجرا می شود و فقط آرزو می کنم که آهنگ های معروف بیشتری وجود داشته باشد. مخصوصا آهنگهای کره جنوبی و آسیای شرقی ستاره دادم چون احتمالا به درخواست من توجه نکردی و اصلا پیام 5 ستاره رو مثل همه مردم نخوندی 😂 . این بازی فوق العاده است هیچ هنگ و یا باگ برای من ندارد بازی روان اجرا می شود و فقط ای کاش آهنگ های و معروف تری وجود داشت. مخصوصا آهنگ های کره جنوبی و آسیای شرقی
من واقعا از این بازی لذت می برم ❤️ولی لطفا (هر آهنگ BTS) را اضافه کنید لطفا 🥺
من کاملا عاشق این بازی هستم. اما تنها چیزی که من دوست ندارم این است که آهنگ هماهنگ نیست. اگر قرار بود این مشکل برطرف شود، من این بازی را حتی بیشتر از الان دوست خواهم داشت. ولی بازی عالیه ممنون که درست کردی 😁
هی بد نیست
عالی خیلی خوبه
این بازی بسیار باحال است اما وقتی آهنگی را بارگذاری می کنم همیشه تبلیغات می بینم
حاجی عالیه ادلاش شاید یکم نوب باشیو رو مخت بره بخای گوشیو بشکونی اما اگه بیوفتی رو غلتک دیگه هر بیتیو راحت سه ستاره میکنی😂❤
من به آن 7 ستاره می دهم اما فقط 5 ستاره وجود دارد. من عاشق این برنامه هستم. 🤗🤗
بد
نصف یا نصب😆😆😆
🤔اونجا، خوبه نه خوب
بازی فوق العاده ای است من آن را دوست دارم
Piano Fire: Edm Music & Piano Music zlnd
من عاشق این بازی هستم، تبلیغات کمتری وجود دارد و هدایا و آهنگ های جدید وجود دارد. 💯
بازی با حالیه حتماً من یک ستاره کم دادم چون هنوز بازش نکردم بازی رو
Space Legends: Jeu d'aventure Aventure thf
Piano Fire: Edm Music & Piano เพลง hmg
خوشحال بودم که آتش پیانوی اشتباهی را دانلود نکردم. اما من در واقع قبل از دیدن این بازی قصد دانلود کاشی های جادویی را داشتم.
Piano Fire: Edm Music & Piano Mūzika dstd
نمیتوانم بگویم بدترین بازیای که تا به حال بازی کردهام، اما این خیلی بد است. حافظه نهان بسیار کند است، می گوید که وقتی به وضوح به کاشی ها برخورد می کنید، آنها را خزه می کنید. همچنین، کاشیها ناهماهنگ هستند و/یا نت درست را پخش نمیکنند.
برچسب گذاری نادرست است. حداقل برای آهنگ های انیمه. من این برنامه را دوست دارم، آسان و سرگرم کننده است. قطعا راحت تر از پیانوی رویایی. اگر تازه کار هستید، توصیه می کنم اول این را امتحان کنید و بعد از اینکه خوب شدید، رویای پیانو را امتحان کنید.
ریدم سر سازندش
وقتی آفلاین هستید یا بدون دیتا می توانید از موسیقی های جدید موجود در آن لذت ببرید، سبک پیانوی خوبی است
عالی بود عشقی
هیچ تبلیغی وجود ندارد که چگونه می تواند قفل موسیقی جدید را باز کند!؟برنامه شما را بهبود بخشد
آشغال..برای پخش آهنگ به داده نیاز دارد.تبلیغات بیش از حد..لطفا بهبود یابد
این بازی عالیه بهترین بازی دنیاست ترجیه میدم نصب خیلی خوبه ♥♥🌹🌹🌹🌹♥♥
تبلیغات خیلی زیاد، مثل این است که هر نوبتی تمام شده است اگر بخواهید آهنگ جدیدی پخش کنید، همیشه یک تبلیغ در انتظار شما خواهد بود.
من این بازی را دوست دارم
من عاشق این بازی هستم و اینکه می توانیم از آهنگ های خودمان و سکه ها در انتهای هر آهنگ استفاده کنیم.
بازی Piano Fire - YouTube
Piano Fire: Edm Music & Piano موسیقی rbl
این برنامه خیلی جالب است اما روی یکی کلیک کرد و می گفت نرخ ضربات این یکی پنج ستاره است و من به دیگری امتیاز می دهم و به دیگری دو ستاره می دهم
این برنامه نیاز به بهبود دارد
بازی بسیار خوبی است من آن را دوست دارم اما لیست آهنگ ها محدود است
دانلود Piano Tiles 2 3.1.0.1132 - بازی پرطرفدار سمفونی کاشی ...